Over mij

Gezond en fit zwanger worden, dat wil toch iedere mom to be?

Door gezond te eten en een fitte levensstijl aan te nemen kun je je kans op zwanger worden vergroten, dit hoorde ik vorig jaar tijdens het Healthy Food congres. Mijn interesse was direct gewekt, want ik had zelf ook een kinderwens.
Omdat ik inmiddels 38 ben, vond ik het nog belangrijker om fit zwanger te raken, een zwangerschap is tenslotte een flinke aanslag op je lijf en een ongezonde start kan de rest van je zwangerschap parten spelen. De kans op zwanger raken wordt ook kleiner als je ouder wordt, dus je lijf kan dan best een beetje hulp gebruiken.

Vrijwel direct zwanger
Dat ik vrijwel direct zwanger raakte na het verwijderen van mijn spiraal is natuurlijk heel bijzonder. In de maanden voorafgaand aan mijn zwangerschap verdiepte ik mij in onderzoeken over gezondheid, voeding en levenstijl rondom de vruchtbaarheid en startte ik met de opleiding tot voedingsdeskundige. Ik ben nog gevarieerder gaan eten dan ik al deed samen met mijn vriend Marvin en ik ben gaan sporten en minder alcohol gaan drinken. Mijn ervaringen, recepten en opgedane kennis wil ik op deze website graag delen met andere mama’s in spé. Zo verleng je ook nog eens die magische 9 maanden die je doormaakt voordat je kindje ter wereld komt.

Ook voor tijdens de zwangerschap
Ik maakte in mijn voorbereiding lekkere en gezonde recepten, die zowel voor man als vrouw in een gezonde levensstijl passen.  Eenmaal zwanger kun je mij blijven volgen, want de recepten zijn ook geschikt als je zwanger bent. Zo zorg je goed voor jezelf en je toekomstige kindje.

Persoonlijk advies
Ik volg momenteel een opleiding tot voedingsdeskundige, zodat ik ook persoonlijk voedingsadvies kan geven aan wanna be moms en mijn opgedane kennis pas ik uiteraard toe in mijn blogs en recepten.

Veel leesplezier!